Comunitats Catalanes

Benvingut!

Unirse al foro, es rápido y fácil

Comunitats Catalanes

Benvingut!

Comunitats Catalanes

¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.
Comunitats Catalanes

Aquí trobareu una unió de comunitats catalanes en diferents jocs online.


+9
pk 0 o 0
Sinofec
Onerk
Catalonia pk
petuga26
conguito10
zoemiremiki
drixlen
Mag Francesc
13 participantes

  Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Mag Francesc Dg Ago 09, 2009 3:11 pm

  Mag's Guides: Guia de com fer pk


  Índex
  1.Què és el pk?
  2.Introducció al pk.
  3.Tipus de contes
  4.Tecniques de PK
  _4.1 Hybriding
  __4.1.1 Mage/ranged
  __4.1.2 Mage/str
  __4.1.3 ranged/str
  _4.2 Tanking
  5.Formes per fer K0
  _5.1 K0 amb ranged
  _5.2 K0 amb melee
  _ 5.3 K0 amb magia
  6. Team Pking
  _6.1 Help team
  __6.1.1 explicació help team
  __6.1.2 Tecniques help team
  _6.2 Attacking team
  __6.2.1 explicació attacquing teams
  __6.2.2 Tecniques ataquing teams

  7. Pk amb vengeance


  Nota clica a spoiler per llegir-ho
  Spoiler:


  1.Què és el pk?


  Doncs bé per començar hem de saber que volen dir les inicials PK, aquestes inicials volen dir Player Killing, que en angñés voldir matar jugadors. Això es fa en uns móns determinats on es poden atacar els jugadors aquests mons son els bounty hunter worlds i els PVP (player versus player) worlds. Fent Pk pots guanyar molts diners si ets bo ja que hi han bons drops quan mates algu. Quan mates algu hi han dos tipus de "drops" els pvp drops que només es poden vendre a pvp/bh world i poden arrivar a valdre 5m alguns, a més a més hi ha l'equipament que aquest es pot vendra a qualsevol mon, però tingue en compte que quan us el poseu es va trencant i despres no el podreu vendre. I els drops que et deixa el player que son coses que portava a sobre ( això va lligat amb l'ep quan més ep tinguis més coses de les que portava et deixara).


  2.Introducció al pk.


  El player killing es un element fonamental de tots els mmorpgs ja que aqui es decideix qui es més fort, o qui sap lluitar més. De vegades també guanya qui te més sort ja que per treure un hit alt també es necesita sort, i també sol guanyar qui més arrisca ja que quan més bons items portes més bonus de defença i de força i attack tens això fa que tinguis més possiblitats de treure bons hits i de que no et treguin tant.
  Per que la gent fa pk? Doncs bé molta gent fa pk per diversió o bé per diners, ja que el pk si el fas bé també dona diners.

  3.Tipus de contes.


  Com molts sabeu i han tipus de contes especialitzades per fer pk, aquestes contes es fan per que pel seu nivell son superiors als altres tipus de contes que tenen skills equlibrades. Aquestes pk accounts solen tindre skills molt altes i skills de combat molt baixes pel seu nivell.
  En aquesta guia no parlaré massa dels diferents tipus de contes ja que no es el tema de la guia.
  Hi han diferents tipus de contes els més comuns son:

  Pures:Solen ser contes que tenen la defença molt baixa i l'strenght molt alt. hi han pures amb defença molt alta i att i str molt baix també i pures basats en ranged però els més comuns son pures amb poca defença i molt strenght amb ranged i mage també bastant alts.

  Inconvenients d'aquest tipus de contes: A causa de la seva poca defensa els hi treuen molt i això fa que morin bastant rapid.
  Coses positives d'aquest tipus de contes: Pel seu nivell treuen molt i els hi és facil matar als del seu nivell i fer ko's.

  Rune/zerker pures:Aquestes són contes que tenen 40 defença en el cas dels rune pures i 45 de defença en el cas dels zerkers, però tenen att i str bastant alt i també de vegades mage i ranged.

  Inconvenients d'aquest tipus de contes: és facil que els hi treguin vida ja que només poden portar rune però es més dificil treurelsi vida que als 1 def pures
  Coses positives d'aquest tipus de contes: Solen guanyar a les altres contes dels seus lvls ja que tenen l'attac i l'str molt altsper seu nivell i a més amés tenen bons bonus de defensa.

  Ranged tanks: Aquestes contes són contes que tenen molta defensa molt ranged i bastanta magia (normalment 94 ).
  Inconvenients d'aquest tipus de contes: El seu estil de pking es aburrit si vas amb coses barates. I per fer bon pking amb aquestes contes surt bastant car
  Coses positives d'aquest tipus de contes:Maten a quasi tots els del seu nivell, la majoria dels tanks diuen " if u want kill a tank, then make a tank." Cosa que es bastant veritat ja que degut a la seva alta defença es molt dificil trurelsi bastant i ells et poden treure 60 amb d bolts o et poden treure 40's constants amb jav's.

  Hi han altres tipus de contes com els barrows pures (70 def), maxed melee (99 att 99 str 99def) que ja son high lvl i per alguna gent no son considerades pk acc a causa d'això no les explicaré.


  4.Tecniques de PK  Les tecniques de pk son formes de convinar atacs per matar a la gent d'una forma més facil i rapida.

  La tecnica més usada es:
  L'Hybriding: que vol dir convinar dos estils de combat per matar algu.

  Hi han diferents estils d'Hybriding:

  Mage/ranged: aquest estil es poc utilitzat ja que esta considerat el tipus d'hybriding més dificl.

  Com és pot fer aquest tipus d'hybriding:


  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Amlvl82Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Amlvl94Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Amlvl97Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) RunecrossbowMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Darkbow

  Aquest tipus d'hybriding sol ser : fer barrage o blitz per paralitzar a l'enemic i treureli bastanta vida atacar amb rune c bow seguir fent barrage i quan té la mitat de l'hp bar es sol fer dark bow spec.

  ice Barrage-ice barrage-rune cbow-rune cbow-barrage-miasmic barrage- d bow spec aquesta sol ser la seqëncia encara que es pot canviar.
  ice barrage- d bow spec - miasmic barrage-rune c bow - miasmic barrage aquesta seqüencia sol acabar amb d bow spec però si no es mata al rival es segueix d'aquesta forma
  ice barrage- ice barrage-rune cbow-rune cbow-rune cbow-rune cbow-ice barrage-rune cbow-rune cbow aquesta es la seqëncia tipica.
  Hi han altres tipus també amb msb (magic shortbow però aquests son els més comuns i efectius (el barrage es pot substituir per blitz)

  Mage/str: aquest estil és molt comú entre tots els meleers.
  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) DragondaggerMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) DragonclawMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) ArmadylgodswordMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Amlvl82Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Amlvl94Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Amlvl97Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Abyssalwhipdetail

  el més comú es una combinació de barrage i armour specials.

  la seqüencia sol ser:
  barrage-d claws spec sol ser usat per pjers però els pkers també el fan servir
  barrage- gs spec sol ser usat per pjers però els pkers també el fan servir
  barrage- whip- barrage-barrage-whip-whip-dds spec aquesta seqüencia es molt efectiva i molt usada

  Str/range: no és molt usat però es bastant efectiu i també es una mica més dificil que melee/mage.
  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) AbyssalwhipdetailMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) DragondaggerMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) DragonclawMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) ArmadylgodswordMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) RunecrossbowMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) DarkbowMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Abyssalwhipdetail

  Aquest estil es una barreja d'especials també es pot fer servir magia en aquest estil

  seqüencies:
  ice barrage-dds spec-dbow spec són dos atacs mol efectius que fan que sigui un tipus de seqüencia molt efectiva
  ice barrage-cbow d bolts- d claws/gs spec aquesta es una forma de convinar tres estils es bastant efectiu.
  ice barrage-whip-dds spec- d bow spec aquesta es molt efectiva i es sol matar a l'oponent si surt bé.


  Tanking Aquesta tecnica consisteix en intentar absorbir specials molt potensnts sense que et matin, com per exemple d claws special això es fa per mitja de eating combos i fent servir pray (steel skin o piety)
  que son eating combos: son combinacions de menjas que es menjen en el temps en que es menja 1 shark o un altre cosa per recuperar vida.

  Els eating combos son aquests:

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Menjarcombo
  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Menjarcombo2
  1-pineapple pizza-shark-chocolate bomb
  2-phoenix necklace-pineapple pizza-shark-chocolate bomb

  també es recomanable portar antifire potions per que no afecti el dragonfire bolts specialMag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Antifire_potion_(4)

  i també feu servir el prayer redemtion Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Redemption


  Formes per fer KO  Aquesta potser es una de les parts més facils i que la gent fa menys.

  L'unic que és necesita es portar un weapon amb bon special i calcular el moment adequat al fer-lo servir.

  5.1 KO amb ranged
  D bolts- el seu especial pot passar en qualsevol moment però pot treure 60 aixi que tranquil que segur que quan fas special ja estara quasi mort o mort si tens sort i bon ranged lvl.
  Morrigans javelin- poden treure fins a 50 només cal que calculis quan treus més o menys amb l'spcial i quan veus que el teu oponent té més o menys aquesta hp feles servir.
  Morrigans throwing axe- fes servir el seu special quan vegis que el teu oponen té menys de 30 hp
  d bow special- el millor special de ranged feslo servir quan vulguis ja que pots trure 96 i tot però recomano fer-lo servir quan te 50-60 hp el teu oponene o quan té 40 hp ja que menjara i en el temps que trigues a fer l'especial ja haura recuperat 20 hp.

  5.2 KO amb melee

  Gs special- son uns specials molt efectius però es recomanat fer-lo quan el teu oponent té 40 hp sobretot no fagis special al primer hit ja que menjara per recuperar hp quan vegi la gs.
  DDS- el millor special per melee quan el teu oponent tingui 30 de hp si el fas servir segur que el mates.
  dragon claws- molt bon special es recomanat fer-lo servir quan el teu oponent té 50 hp o menys

  5.3 KO amb mage

  Es la forma menys usada de fer kos i més dificil es sol fer servir quan el teu oponent te 40 vida ja que els atacs de l'ice barrage solen treure sempre 20 o també es sol fer amb miasmic barrage però com he dit es molt poc usat no és recomanant fer-ho.

  6. Team Pking
  Team Pking pot ser un tipus de pking molt divertit ja que tu i amics teus aneu a matar a altre gent fent servir un seguit de tecniques que teniu planejades aquest tipus de pking es molt comú a multi l'unic que també es pot fer a zones de pk individual.

  Aquestes son les zones multi de la wilderness
  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Locationswildernessmult

  6.1 Help Team
  Doncs això es un team d'ajuda son poc frqüents però almenys es el meu tipus preferit de teams.
  Aquest team es basa en fer servir coses per ajudar a uns membres del team. Sol haver-hi 2 o 3 telebloquers i 4 barragers i la resta del team van amb lunar els quals fan servir
  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Lunarspellenergytransfe-energy transefer (transfereixen la energia per special atac a una persona que no para de fer special ataca amb dds/d claws/d bow/gs aquesta persona sol ser 99 att i str si fa servir melee o 99 ranged si fa servir ranged
  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Lunarspellvenganceother veng other en el que es don vengeance a un altre jugador que seria el tank que no pararia de fer vengeance.
  despres també es fan spells com stun, etc als altres contrincants per disminuirlis les seves stats.
  També hi pot haver un healer que curi que es una persona que sol anar plena de brews aquesta persona va amb lunar spellbook i fa servir els spells Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Lunarspellhealgroup heal group que gasta el 75% de la seva vida i la transemt a la gent que té poca vida del grup o heal other que transmet el 75% de la seva vida a una persona que escull (sol ser el "tank" es a dir el jugador que aguanta als que fan pile) Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Lunarspellhealother

  en aquests teamssi van amb summoning tothom sol portar animals com pack yaks, terror birds, turtles o unicorns.

  6.2 Attacking team
  En aquest team tothom ataca hi han barragers, també tbers, etc...
  Si porten summoning solen portar titans o altres animals que ataquin

  Tecniques: en aquests teams sempre es sol fer pile als membre més forts per tal de deixar els més febles.


  Inventaris recomanats per Pk

  melee
  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Invcaballers
  la drag dagger es pot substituir per d claws ags bgs... si es fa hybriding es pot portar full ahrims al inv també.

  ranged
  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Rangerinventory
  també es pot portr un d bow i d arrows per ko i no es necessari portar tants sara brews ni sup pots també es pot portar full ahrims per fer hybriding al inv despres si que es recomanat portar tants brews.


  Pk amb vengeance
  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Lunarspellvengance
  Doncs bé aquest es un lunar spell que el que fa es tornar un 75% del hit que et donen al teu oponent.
  Amb aquest spell es poden fer molts bons combos.
  Moments d'usar l'spell:
  -Molta gent l'utilitza al principi de la batalla per despres fer servir ko weapon
  Però es recomanat fer-lo servir en el mateix moment que vas a fer servir kO weapon.
  O també quan el teu contrincant es dharocks i té menys de 30-50 hp.


  [Guia en construcció encara no esta del tot acabada]


  Editat per darrera vegada per Mag Francesc el Dl Ago 10, 2009 8:21 am, editat 2 cops en total
  drixlen
  drixlen
  master of runecrafting
  master of runecrafting


  Nombre de missatges : 1768
  Punts : 109848
  Reputació : 0
  Edad : 30
  Ubicació : ?

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por drixlen Dg Ago 09, 2009 4:18 pm

  wow q currada, esta molt be Very Happy
  zoemiremiki
  zoemiremiki
  Spam master
  Spam master


  Nombre de missatges : 3598
  Punts : 113407
  Reputació : 2
  Edad : 112
  Ubicació : a casa meva.

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por zoemiremiki Dg Ago 09, 2009 5:20 pm

  wow molt bona guia es perfecte! gracies!

  numes una cosa, que quand ius que quan esta a 30hp el teu contricant i vas amb dds no sempre el mates i tu dius que sempre el mates =/
  conguito10
  conguito10
  master of woodcuting
  master of woodcuting


  Nombre de missatges : 1001
  Punts : 108881
  Reputació : 0
  Edad : 27
  Ubicació : tarragona

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por conguito10 Dg Ago 09, 2009 6:08 pm

  molt, pero que molt bona guia.

  M'agradaria que fesis un apartat per f2p k però bueno.

  10/10 a la guia.

  Razz
  zoemiremiki
  zoemiremiki
  Spam master
  Spam master


  Nombre de missatges : 3598
  Punts : 113407
  Reputació : 2
  Edad : 112
  Ubicació : a casa meva.

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por zoemiremiki Dg Ago 09, 2009 6:29 pm

  pk es facil de ferne ademes que no hi han masses combos, ranged/2h scimi/2h o ranged/scimi/baxe o ranged/scimi/2h o ranged/mage/2h i aixi =/ tot es igual.
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Mag Francesc Dg Ago 09, 2009 6:31 pm

  zoemiremiki escrigué:wow molt bona guia es perfecte! gracies!

  numes una cosa, que quand ius que quan esta a 30hp el teu contricant i vas amb dds no sempre el mates i tu dius que sempre el mates =/

  quan tens 99 att i str i el teu conrtricant esta a 30hp el 95% de les vegades el mates, si no es amb 1 spec amb 2.
  petuga26
  petuga26
  master of firemaking
  master of firemaking


  Nombre de missatges : 1208
  Punts : 108887
  Reputació : 0
  Edad : 29
  Ubicació : A Benalmádena y luego de pvtas ;)

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por petuga26 Dl Ago 10, 2009 8:06 am

  aixo es una guia! xD
  podries fer un apartat de f2p =/
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Mag Francesc Dl Ago 10, 2009 8:22 am

  petuga26 escrigué:aixo es una guia! xD
  podries fer un apartat de f2p =/

  Es que a f2p no hi ha massa secret fer K0 amb rune 2h/battleaxe i poca cosa més però bueno quan tingui temps ja fare un apartat f2p.
  zoemiremiki
  zoemiremiki
  Spam master
  Spam master


  Nombre de missatges : 3598
  Punts : 113407
  Reputació : 2
  Edad : 112
  Ubicació : a casa meva.

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por zoemiremiki Dl Ago 10, 2009 9:13 am

  hmm si tens rao mag xD
  Catalonia pk
  Catalonia pk
  Admin


  Nombre de missatges : 1172
  Punts : 110032
  Reputació : 0
  Ubicació : KMRS!

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Catalonia pk Dl Ago 10, 2009 3:20 pm

  Nice guia!!

  Però Mag ficar totes les maneres de fer k0s combinats es quasi imposible, perquè n'hi han un munt....
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Mag Francesc Dl Ago 10, 2009 4:08 pm

  ja ho sé però he posat els més usats i mes efectius de switchings.
  Catalonia pk
  Catalonia pk
  Admin


  Nombre de missatges : 1172
  Punts : 110032
  Reputació : 0
  Ubicació : KMRS!

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Catalonia pk Dt Ago 11, 2009 3:06 pm

  Jo en ficaria més com per exemple les que es fan amb granite maul
  D Bow(no spec)/ G maul, Obby Maul/G maul...
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Mag Francesc Dt Ago 11, 2009 3:14 pm

  si però aquesta es molt usada per a obby/mauler pures, per altres accs no es gaire usada.
  Igual que ara es comença a fer servir obby rings/d bow, ja que no cal fer switch a les arrows per que les pots portar equipades mentres fas servir els obby rings i fer switch amb el d bow i posar l'spec en questió de segons. Però totes aquestes ja son més especialitzades per pures o altres contes de low lvl. I amb hihg lvl no son tant efectives. Però bueno la guia encara esta en construcció així que ja aniré afegint altres switchngs, etc...
  Catalonia pk
  Catalonia pk
  Admin


  Nombre de missatges : 1172
  Punts : 110032
  Reputació : 0
  Ubicació : KMRS!

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Catalonia pk Dt Ago 11, 2009 3:25 pm

  Però no et pensis molts maxed pures i no pures fan servir les tecniques amb la granite maul, són molt efecives i ara estan de moda. La G maul spec permet atacar superapidisidament despres dun d bow sense spec, una obby maul, una ss i moltes altres wepons.
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Mag Francesc Dt Ago 11, 2009 3:32 pm

  a mi m'ho va intentar fer un lvl 97 quan era 70 def i només em va treure 30 contant tot el combo, i jo en el temps que ell va fer això li vaig treure 70+. Triga uns 5-6 sec a fer aquest combo en aquest temps et poden fer obby rings + d bow spec/ morrigans throwing axe/d bow spec que són més efectius, tant per tant es millor fer combos amb dds que solen ser molt més efectius. O d claws spec que es fa amb el mateix temps i es treu més. Però en tot cas ja agregaré aquests switchings més tard.
  zoemiremiki
  zoemiremiki
  Spam master
  Spam master


  Nombre de missatges : 3598
  Punts : 113407
  Reputació : 2
  Edad : 112
  Ubicació : a casa meva.

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por zoemiremiki Dt Ago 11, 2009 4:10 pm

  pero aixo s'ha de fer quan ets obby mauler lvl 60 o por ahi que els pures no arriven a tenir 70hp, un sepciald 'aquest fent combo pot ser mortal o_O
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Mag Francesc Dt Ago 11, 2009 4:23 pm

  no el combo que va treure 70+ hp el vaig fer jo amb obby rings/ d bow . El tiu que em va fer el combo a mi de dbow/ g maul em va treure poc més de 30 amb el combo, per això dic que si un pure el fa vs un altre pure li ser amés efectiu i li anira millor per això dic que es millor que no es fagi a high lvl pking.
  zoemiremiki
  zoemiremiki
  Spam master
  Spam master


  Nombre de missatges : 3598
  Punts : 113407
  Reputació : 2
  Edad : 112
  Ubicació : a casa meva.

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por zoemiremiki Dt Ago 11, 2009 5:37 pm

  ja si ja savia que tu li havies fet 70+ i ell 30+ pero el que bui dir eske aquest combo es per pures low lvl amb low hp(d scimi+obby maul pot ser brutal)
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Mag Francesc Dt Ago 11, 2009 5:52 pm

  si els pures low lvl fan servir molts switchings d'aquests. Sobretot contra altres pures, ja que quasi mai falla conta algua amb 1-30 def
  Catalonia pk
  Catalonia pk
  Admin


  Nombre de missatges : 1172
  Punts : 110032
  Reputació : 0
  Ubicació : KMRS!

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Catalonia pk Dt Ago 11, 2009 8:50 pm

  6 segons?! Tarda molt menys.

  Mira aquest video de l'3njoy--Lumby fa bastants obby/g maul ,alguns d bow/g maul i vesta/ g maul

  Fixat en els k0s obby/g maul, la g maul casi ni es veu pke es molt rapid ( sobretot en el primer Smile).

  https://www.youtube.com/watch?v=tPN7_jOWnec
  conguito10
  conguito10
  master of woodcuting
  master of woodcuting


  Nombre de missatges : 1001
  Punts : 108881
  Reputació : 0
  Edad : 27
  Ubicació : tarragona

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por conguito10 Dt Ago 11, 2009 9:00 pm

  lol! fa combos rapidissims!
  drixlen
  drixlen
  master of runecrafting
  master of runecrafting


  Nombre de missatges : 1768
  Punts : 109848
  Reputació : 0
  Edad : 30
  Ubicació : ?

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por drixlen Dc Ago 12, 2009 8:21 am

  no entenc res bounce
  petuga26
  petuga26
  master of firemaking
  master of firemaking


  Nombre de missatges : 1208
  Punts : 108887
  Reputació : 0
  Edad : 29
  Ubicació : A Benalmádena y luego de pvtas ;)

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por petuga26 Dc Ago 12, 2009 8:22 am

  3njoy lumby pwnz per mi el millor pker de tots no tenteres ni kuan et matan xD
  io le vist dos vegades Wink
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Mag Francesc Dc Ago 12, 2009 9:10 am

  jo el trobo lent aquest switching, per pures es efectiu i va bé però si lluita contra algun tank o barrows pure dubto que li fes massa.
  Catalonia pk
  Catalonia pk
  Admin


  Nombre de missatges : 1172
  Punts : 110032
  Reputació : 0
  Ubicació : KMRS!

  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Catalonia pk Dc Ago 12, 2009 9:29 am

  Mag estar clar que contra els tanks no fa res , però no has vist el k0 al void de nivell 92! Omfg 1 combo k0 i mira la segona part del videoque es quan surten més obby/g maul... Aquest combo es super-rapid!

  Contenido patrocinado


  Mag's Guides:  Guia de com fer pk ( en construcció) Empty Re: Mag's Guides: Guia de com fer pk ( en construcció)

  Missatge por Contenido patrocinado


   Data i hora actual: Dc Mar 29, 2023 12:35 pm