Comunitats Catalanes

Benvingut!

Unirse al foro, es rápido y fácil

Comunitats Catalanes

Benvingut!

Comunitats Catalanes

¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.
Comunitats Catalanes

Aquí trobareu una unió de comunitats catalanes en diferents jocs online.


+5
Catalonia pk
zoemiremiki
pure cat73
Mag Francesc
Doktrine
9 participantes

  Guia de Livid Farm

  Doktrine
  Doktrine
  Master of Agility
  Master of Agility


  Nombre de missatges : 132
  Punts : 114747
  Reputació : 2

  Guia de Livid Farm Empty Guia de Livid Farm

  Missatge por Doktrine Dv Abr 08, 2011 4:16 pm

  Guia de Livid Farm Minigame.

  Continguts:

  - Què és la Livid Farm?
  - A on es troba la Livid Farm?
  - Requisits per fer el minijoc.
  - Inventari, equipament i recomanacions.
  - Com començar? - Post 2
  - El Minijoc. - Post 2
  - El Minijoc dins del Minijoc. - Post 3
  - Els Rewards. - Post 3

  Què és la Livid Farm?

  La Livid Farm és el nou minijoc de Runescape a on es combinen farming amb Màgies Lunars. A ella s'entrena tant màgia i farming com crafting, construction i agility. És un minijoc amb un nivell d'experiència relativament alt, amb uns totals de 100k+ per hora si es fan els cicles complets (cicles explicats més endavant). A més, és un minijoc bastant àgil, ja que els cicles duren un minut aproximadament. Entre els rewards hi ha nous spells Lunars per aprendre (8 en total) i el que se'n diu wishes, tot això més explicat a la seva corresponent secció.

  A on es troba la Livid Farm?

  La Livid Farm es troba a la Lunar Isle, concretament al nord del poble.

  Guia de Livid Farm 110407184206fw

  Requisits per fer el minijoc.

  Bé, tenint en compte que és un minijoc de nivell més aviat alt, els requisits també ho són. Són els següents:

  Nivells

  70 Magic.
  60 Farming.
  60 Crafting.
  60 Agility.
  50 Construction.

  Quests

  Lunar Diplomacy.

  Inventari, equipament i recomanacions.

  L'equipament necessari pel minijoc és senzill, runes i un staff. Es necessiten runes per a poder castejar les diferents màgies que es fan servir al minijoc. Concretament un Earth Staff o un Water Staff (recomanat un Mud Staff) i runes en quantitat del següents tipus: Astral, Nature, Law, Cosmic (opcional), Death (opcional), Mind (opcional) i del element que no sigui el staff (és a dir, earth staff + water runes o water staff + earth runes). En cas de fer servir el recomanat Mud Staff, només fan falta les runes del tipus no elemental. Res més. Ni tools, ni coins, res. Després de tot el minijoc és castejar màgies.

  El nivell recomanat de màgia per a poder aprofitar al màxim el minijoc és 91, i si a més fas les diversions opcionals (veure: El Minijoc dins del Minijoc), 93. Es pot fer tot amb nivell 70, però tant l'experiència com els punts per als rewards es veurà retallat sensiblement (explicat més endavant).

  Doktrine
  Doktrine
  Master of Agility
  Master of Agility


  Nombre de missatges : 132
  Punts : 114747
  Reputació : 2

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Doktrine Dv Abr 08, 2011 4:16 pm

  Com començar?

  Per començar el minijoc, has de parlar amb Pauline Polaris, ella és qui porta la Farm i t'explicarà el que fa i el que necessita que facis tú, també et pot fer un petit tutorial. Un cop passat, ja podem començar a fer les feines de la Farm.

  El Minijoc.

  Per començar, una imatge val més que mil paraules, així que fem un cop d'ull al terreny de joc:

  Guia de Livid Farm 1104071928521a

  Bé, com es pot apreciar, hi ha vàries tasques a fer dins de la Farm, cada una d'elles requereix un spell diferent i suporta una skill concreta. Les tasques que fem ens donen experiència en magic i en la skill amb la qual estigui relacionada la tasca a fer. No cal tenir el nivell de màgia per als spells, però si fem una tasca en la qual no tinguem el nivell de màgia, només és rep l'experiència de la skill relacionada.

  A més a més, cada tasca ens dona un determinat nombre de 'produce points', que són els que farem servir per a obtenir els diferents rewards del minijoc (explicats més endavant). De la mateixa manera que amb l'experiència, els 'produce points' es veuran retallats si fem una tasca l'spell de la qual sigui per sobre del nostre nivell.

  Dit això, farè referència als cicles. Aquest minijoc va per cicles, cada cicle té una sèrie de tasques a fer, i dura un minut aproximadament. Elc cicles i les tasques de cada cicle els detallarè a continuació.

  Les Tasques:

  Guia de Livid Farm 110407193059

  Mirant aquest quadre de la pantalla de rewards ens diu les tasques que es poden fer i els 'produce points' que ens dóna cada una. Les tasques al detall són:

  Curing Livid: Això es correspon a les plantes que s'han tornat negres. Cada cicle té 3 plantes malaltes que s'han de curar. Si fem click a una de les plantes, a la part de l'inventari ens sortirà el següent interfaç a on se'ns demana que identifiquem la planta:

  Guia de Livid Farm 110407193000

  Un cop identifiquem correctament la planta la curarem i rebrem experiència de farming i màgia. El spell que fem servir aquí és CURE PLANT, que requereix 66 Magic i fa servir 8 Earth i 1 Astral. Degut als requeriments del minijoc SEMPRE rebrem la experiència. Aquesta tasca dóna 20 'produce points' (60 per cicle), 60 Magic Exp i 91,8 Farming Exp. Un darrer comentari: Les tres plantes malaltes SEMPRE són de diferent tipus.

  Depositing Livid Bunches: Aquesta tasca només surt un cop cada 2 o 3 cicles, quan se suposa que el dipòsit de plantes recollides està ple (veure imatge del principi). Quan això passa, hem de recollir les plantes i, diguem, lligar-les en grups de 5, fent click a una d'elles. Aquí es fa servir STRING JEWELLERY, que requereix 80 Magic i fa servir 10 Earth, 5 Water i 2 Astral. Aquesta tasca dóna 120 'produce points' (240 per cicle), 83 Magic Exp i 270 Crafting Exp. La tasca es considerarà completa un cop depositem els dos 'bunches' a la Trade Cart, i tant els 'produce points' com la experiència la rebem quan depositem els 'bunches', no quan fem les màgies. Fer aquesta tasca per sota de 80 Magic ens donarà 60 'produce points' (120 per cicle).

  Fertilising Patches: Aquesta tasca fa referència a les parcel·les buits de la farm, els quals hem de fertilitzar perque creixin les plantes. Cada cicle té 3 parcel·les buides, i només cal fer click per fertilitzar-les. Aquí es fa servir FERTILE SOIL, que requereix 83 Magic i fa servir 15 Earth, 3 Astral i 2 Nature. Aquesta tasca dóna 20 'produce points', 87 Magic Exp i 91,8 Farming Exp. Fer aquesta tasca per sota de 83 Magic ens donarà 10 'produce points'.

  Fixing Fences: Aquesta tasca és la de reparar les valles quan es trenquen. Cada cicle té dos punts de la valle trencats. Per a reparar-los hem d'agafar fusta del dipòsit corresponent (veure imatge del principi), convertir-la amb màgia i colocar-la al punt trencat. Aquí es fa servir PLANK MAKE, que requereix 86 Magic i fa servir 15 Earth, 2 Astral i 1 Nature. Aquesta tasca dóna 20 'produce points'(60 per cicle), 90 Magic Exp i 54,6 Construction Exp. Com en el cas de 'Depositing Livid Bunches', la task es considerarà completa un cop s'arregli el fragment de valla trencat, no al castejar la màgia, i de la mateixa manera, els 'produce points' i l'experiència es rep al reparar la valla. Fer aquesta task per sota de 86 Magic ens donarà 10 'produce points'(30 per cicle).

  Energising Pauline: Aquesta tasca és la de passar energia i animar a Pauline quan estigui cansada (Drained) fent right-click en ella i seleccionant 'Energise', cosa que passa durant els cicles en els que NO hi ha la tasca de depositar. Aquí es fa servir ENERGY TRANSFER, que requereix 91 Magic i fa servir 3 Astral, 2 Law i 1 Nature. Com aquesta task és doble (passar energia i donar ànims) també tindrem una interfaç, en aquest cas a la part del Xat, on haurem de seleccionar la frase per donar-li suport i ànims. Aquesta tasca dóna 100 'produce points', 100 Magic Exp i 169,7 Agility Exp. Fer aquesta tasca per sota de 91 Magic ens donarà 50 'produce points'. Les possibles combinacions de frases són les següents:

  Guia de Livid Farm 110407193118Solució: 'Look at all the produce being made.'
  Guia de Livid Farm 110407193130Solució: 'Extraordinary!'
  Guia de Livid Farm 110407193145Solució: 'Lokar will really appreciate this.'
  Guia de Livid Farm 110407193200Solució: 'Keep Going! We can do this.'
  Guia de Livid Farm 110407193318Solució: 'Come on, you're doing so well.'
  Guia de Livid Farm 110407193332Solució: 'You're doing a fantastic job.'

  Triar les opcions equivocades farà que no castejem la màgia.
  Doktrine
  Doktrine
  Master of Agility
  Master of Agility


  Nombre de missatges : 132
  Punts : 114747
  Reputació : 2

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Doktrine Dv Abr 08, 2011 4:17 pm

  El Minijoc dins del Minijoc.

  Dins el minijoc hi ha una sèrie de distraccions que passen a l'atzar. Com tot al minijoc, cada distracció requereix una acció consistent en un spell. Aquestes accions NO ens donen 'produce points', però ens proporcionen FREE Magic Exp, ja que ens tornen les runes fetes servir, així com un petit extra en forma de Earth i Water runes. Hi ha tres activitats diferents:

  Ibis Malalt: Aquí veurem que una dona anomenada Meteora i un Ibis arriben al costat de la porta d'entrada a la Farm. El que hem de fer aquí és diagnosticar l'Ibis amb MONSTER EXAMINE i a continuació parlar amb Meteora per explicar-li què té l'Ibis. Molt fàcil tenint en compte que a l'inventari ens surt el nom de la malaltia, només s'ha de seleccionar entre les opcions. Aquesta activitat requereix 66 Magic i fa servir 1 Astral, 1 Cosmic i 1 Mind que Meteora ens tornarà. També rebrem 10 Water i 16 Earth runes, i 61 Magic Exp.

  L'Atac del Suqah: Difícil de perdre-se'l, un Suqah arriba i ataca a Pauline, i el que hem de fer és un ENERGY TRANSFER perque Pauline ataqui el Suqah. Cal tenir en compte que si Pauline està en un cicle amb l'estat 'Drained' i fem 'Energise', tindrà prioritat la distracció, així que haurem de castejar dos cops per fer el cicle normal del minijoc, fàcil de veure, ja que en el primer casteig fas la màgia directament i et dona les runes del reward. Requereix 91 Magic i fa servir 3 Astral, 2 Law i 1 Nature que rebrem de nou. També rebrem 100 Magic Exp, 10 Water i 16 Earth runes. A més, en aquest cas la part de l'spell que es fa servir és el de SA Transfer, així que gastarem mitja barra del nostre Special Attack.

  La Venjança de Murky Pat: Murky Pat arriba i es coloca al costat de la porta, justament a l'altre costat que l'Ibis. Aquí fem servir VENGEANCE OTHER i ens demanarà un 'target', aquest el sabrem per la conversa prèvia amb ell. Requereix 93 Magic i fa servir 10 Earth, 2 Death i 3 Astral. A més de les runes fetes servir rebrem 10 Earth i 15 Water runes, i 108 Magic Exp.

  Els Rewards.

  Els Rewards del minijoc (per si tota l'experiència fos poc) són 8 màgies Lunars noves i el que s'anomena 'Wishes'. Els Wishes només es poden obtenir un cop que les 8 màgies noves estiguin desbloquejades.

  Magies noves:IMPORTANT: El cost de les màgies és en TOTAL, els 'produce points' no es faran servir fins haver desbloquejat la 8ª màgia. Això vol dir que per posar un exemple, la màgia 'Repair Rune Pouch' costa 87.400 'produce points' més que 'Falador South Teleport'. Això està dissenyat així per tal que la gent desbloqueixi les màgies en un ordre establert.

  Guia de Livid Farm 110407193037
  Les màgies noves.

  Teleport to South Falador: Un teleport a la porta sud de Falador. Costa 69.840 points. Requereix 72 Magic.
  Repair Rune Pouch: Útil màgia que repara i enforteix una pouch de runecrafting degradada, i dono fe que li allarga la vida, ja que l'he probat personalment. Costa 139.760 points. Requereix 75 Magic.
  Teleport to North Ardougne: Teleport a l'entrada nord d'Ardougne, just sobre el bank nord. Costa 227.120 points. Requereix 76 Magic.
  Remote Farming: Màgia que ens permet veure l'estat de tots els nostres patches (si l'hem de netejar de males herbes, si tenim quelcom creixent, si quelcom ha acabat de crèixer, si té fruita per recollir, etc), així com curar el virus del mateix sense cap cost de runes. Costa 314.480 points. Requereix 78 Magic.
  Spiritualise Food: Converteix una peça de menjar en una peça de menjar especial per als familiars de Summoning. La peça de menjar es fa servir automàticament i s'ha de tenir un familiar actiu per castejar la màgia. Només es pot fer un cop per familiar. A més de curar-los, tenen efectes com boosts de combat o allargament del seu temporitzador. Costa 401.840 points. Requereix 80 Magic.
  Make Leather: Tracta 5 peces de leather del teu inventari per ser utilitzades amb crafting. Costa 489.200 points. Requereix 83 Magic.
  Disruption Shield: Nulifica el següent atac d'un altre jugador contra tu. Es pot castejar un cop per cada 30 segons. Costa 576.560 points. Requereix 90 Magic.
  Vengeance Group: El Vengeance de tota la vida, però ara un cast, tot el grup venged. Costa 663.920 points. Requereix 95 Magic.

  Un cop les 8 siguin desbloquejades o apreses, el comptador restarà el total de 829.900 points, i tindrem dret als wishes, que en aquest cas sí van restant els punts en ser fets servir.

  Els Wishes: Els wishes són una sèrie de rewards amb diferents efectes.

  Guia de Livid Farm 110407193048
  Els Wishes.

  Let it Rain Seeds!: Fa caure diferents tipus de seeds al voltant teu. Pots recollir les que vulguis o t'interessin més. Costa 18.000 points.
  Gimme Herbs!: Et posa un nombre d'herbs a l'inventari. Costa 18.000 points.
  Vial my Herbs!: Et converteix les herbs que tinguis a l'inventari en unfinished pots. Les herbs poden ser noted i fins un màxim de 50 herbs iguals. Costa 5.500 points.
  Turn Lunar Lumber into Runes!: Converteix les lunar lumbers al teu inventari en runes. Costa 5.500 points.
  Reduce the fish I burn!: Reducció del nombre de fishes que es creman en ser cuinats durant 30 minuts. Costa 18.000 points.
  More Planks, please!: Possibilitat de rebre planks extra al fer Plank Make durant 20 minuts. Costa 18.000 points.

  Bé, i fins aquí arriba la guia, espero que resolgui dubtes i serveixi d'ajuda. Disfruteu del Livid Farm!!  Editat per darrera vegada per Doktrine el Dl Maig 02, 2011 5:41 pm, editat 3 cops en total
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Mag Francesc Dv Abr 08, 2011 4:28 pm

  Aprovada  10/10 Felicitats!

  Ara tinc ganes de fer aquest minijoc a veure si aconsegueixo tots els spells Razz. Així que a aconseguir els lvls ha ha Very Happy  Per haver tret un 10/10 tens un premi de 15,000 punts extres.
  pure cat73
  pure cat73
  master of strenght
  master of strenght


  Nombre de missatges : 1015
  Punts : 103281
  Reputació : 0
  Edad : 80
  Ubicació : Granja d'Escarp!

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por pure cat73 Dv Abr 08, 2011 6:47 pm

  omfg nice guide Smile
  zoemiremiki
  zoemiremiki
  Spam master
  Spam master


  Nombre de missatges : 3598
  Punts : 113407
  Reputació : 2
  Edad : 112
  Ubicació : a casa meva.

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por zoemiremiki Dv Abr 08, 2011 7:33 pm

  epic guide, ami el minijoc no m'agrada gaire, pero aquesta guia està molt currada, enhorabona!

  PD: 15k punts?!?!?!?' vaig a fer una guia inmediatament..xd
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Mag Francesc Dv Abr 08, 2011 7:59 pm

  zoemiremiki escrigué:epic guide, ami el minijoc no m'agrada gaire, pero aquesta guia està molt currada, enhorabona!

  PD: 15k punts?!?!?!?' vaig a fer una guia inmediatament..xd

  Sí, però ha d'estar ben feta haha.
  Catalonia pk
  Catalonia pk
  Admin


  Nombre de missatges : 1172
  Punts : 110032
  Reputació : 0
  Ubicació : KMRS!

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Catalonia pk Dv Abr 08, 2011 9:35 pm

  Ostia que crack. bona guia
  golden 666
  golden 666
  Nouvingut
  Nouvingut


  Nombre de missatges : 20
  Punts : 106551
  Reputació : 0

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por golden 666 Ds Abr 09, 2011 9:33 pm

  Jo ja ho he probat, moltes gràcies un cop més dok per aquesta guia. A mi m'ha servit molt xD encara m'en recordo cuan corria perquè no hem robesin el produce els altres players.... jajaja porto ja uns cuants punts a punt d'aqonseguir el primer spell.

  MOLT RECOMANABLE EL MINIGAME
  Tumulari
  Tumulari
  500+ posts user
  500+ posts user


  Nombre de missatges : 551
  Punts : 104636
  Reputació : 0
  Edad : 31
  Ubicació : Perdido...

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Tumulari Dg Abr 10, 2011 2:28 pm

  Grats Dok! curradissima la guia !
  nilpv1
  nilpv1
  100+ posts user
  100+ posts user


  Nombre de missatges : 492
  Punts : 101196
  Reputació : 0
  Edad : 26
  Ubicació : On es perden el mitjons? Doncs allà

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por nilpv1 Dg Abr 10, 2011 7:51 pm

  Molt bona guia!
  Doktrine
  Doktrine
  Master of Agility
  Master of Agility


  Nombre de missatges : 132
  Punts : 114747
  Reputació : 2

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Doktrine Dg Abr 10, 2011 9:53 pm

  Update: El nou spell "Teleport to North Ardougne" amb el destí exacte i confirmat. =)
  Doktrine
  Doktrine
  Master of Agility
  Master of Agility


  Nombre de missatges : 132
  Punts : 114747
  Reputació : 2

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Doktrine Dt Abr 19, 2011 9:49 pm

  UPDATE!

  Avui, 19 d'abril de 2011, Jagex ha fet una actualització rebaixant els preus dels spell rewards. La guia ha estat editada i ja té els nous preus. A més, els he subratllat perque es vegin millor.
  zoemiremiki
  zoemiremiki
  Spam master
  Spam master


  Nombre de missatges : 3598
  Punts : 113407
  Reputació : 2
  Edad : 112
  Ubicació : a casa meva.

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por zoemiremiki Dj Abr 21, 2011 9:47 am

  oh perfecte, aixo millora les coses =)
  Doktrine
  Doktrine
  Master of Agility
  Master of Agility


  Nombre de missatges : 132
  Punts : 114747
  Reputació : 2

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Doktrine Dl Maig 02, 2011 5:43 pm

  UPDATE!

  Les màgies de reward "Remote Farming" i "Spiritualise Food" explicades més detalladament,
  Mag Francesc
  Mag Francesc
  mag francesc
  mag francesc


  Nombre de missatges : 3703
  Punts : 996628296
  Reputació : 7

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Mag Francesc Dl Maig 02, 2011 8:02 pm

  Surprised remote farming sembla interessant Razz
  mr fana
  mr fana
  master of summoning
  master of summoning


  Nombre de missatges : 68
  Punts : 106575
  Reputació : 0
  Edad : 32

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por mr fana Ds Maig 14, 2011 4:40 pm

  genial

  tinc 1 dubte només... els spells opcionals també donen punts?
  Doktrine
  Doktrine
  Master of Agility
  Master of Agility


  Nombre de missatges : 132
  Punts : 114747
  Reputació : 2

  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Doktrine Ds Maig 14, 2011 11:49 pm

  No, els spells opcionals (suposo que parles dels 3 spells de "El Minigame dins el minigame") només donen magic exp. L'únic de bo que tenen és que surten gratis perque et tornen les runes.

  Contenido patrocinado


  Guia de Livid Farm Empty Re: Guia de Livid Farm

  Missatge por Contenido patrocinado


   Data i hora actual: Dc Mar 29, 2023 1:36 pm